Toiminnan ja talouden suunnittelun toteuttamistapa

Jatkokertomus600

Minä olen yleensä hirvenmetsästyksen päättymisen aikoihin pitänyt valtuuston puheenjohtaja Sakkasen ja neuvoston varapuheenjohtaja Toukan kanssa yhteisen suunnittelusymposiumin Leirimajalla, jossa Sakkanen on kertonut, mihin rahat riittävät ja Toukka on kertonut, mitä pitäisi kyläläisten mielestä tehdä, ja sitten minä olen sanonut, mitä tehdään.

Lisäksi on nautittu retkilounas ja yövytty. Aamulla olen sitten soittanut taloustoimistoon Holvimäelle, joka on lyönyt suunnitelman puhtaaksi. Kirkkoneuvosto on sen sitten esittänyt valtuustolle, joka on sen aina hyväksynyt, paitsi toissa vuonna, kun ilmeisesti asiantuntemattomat varajäsenet äänestyttivät kirkkoherran työtuolin määrärahasta. Asia päätettiin kuitenkin asianmukaisesti.

Jatkuu…

Katso muut jatkokertomukset