Parisuhdeneuvola tarjoaa asiantuntija-apua Vauva.fi:ssä

Vauva.fi-sivustolla on avattu Parisuhdeneuvola-palvelu, jossa kirkon perheneuvojat tarjoavat asiantuntemustaan ihmissuhteisiin liittyvissä aiheissa. Parisuhdeneuvolassa vastataan ihmisten ihmissuhdekysymyksiin ja tarjotaan myös blogien ja asiantuntija-artikkeleiden kautta tukea ja inspiraatiota parisuhteen ja perheen kysymyksissä.

Ihmisiä askarruttaviin kysymyksiin vastaavat kirkon parisuhteisiin erikoistuneet perheneuvojat Nina Kauppinen, Anssi Tietäväinen ja Helena Toppari. Tutustu asiantuntijoihin tarkemmin täällä: https://www.vauva.fi/teema/tutustu-parisuhdeneuvolan-asiantuntijoihin

Vauvan ja Meidän perheen missiona on tukea lapsiperheiden hyvinvointia. ”Haluamme tarjota parasta asiantuntijatietoa, vertaistukea ja rakentavia ratkaisuja arkeen. Parisuhdeneuvola on meille uudenlainen, innostava yhteistyö, ja uskomme, että voimme yhdessä kirkon perheneuvonnan kanssa vastata todelliseen tarpeeseen. Meillä on sisällöistä journalistinen vastuu, joten emme lähtisi minkä tahansa tahon kanssa tekemään tällaista yhteistyötä. Perheneuvonnan tavoitteet käyvät yksiin oman missiomme kanssa”, sanoo Vauvan ja Meidän Perheen päätoimittaja Maija Koski.

Yhteistyön on mahdollistanut laaja yhteistyö kirkon sisällä. Hankkeessa ovat mukana Helsingin, Vantaan, Espoon, Kauniaisten, Tampereen, Turun ja Oulun seurakunnat sekä Kirkkohallitus. Perheneuvontakeskukset ovat antaneet muutenkin kovin työllistettyjen perheneuvojien työaikaa.

Vauva.fi:llä on Suomessa suuri tavoittavuus lapsiperheiden keskuudessa. Sivustolla käy yli 800 000 kävijää viikossa. Suositun keskustelufoorumin vuoksi sivustolle löytävät myös lapsettomat.

Vauvasta löytyvät kirkon blogit: Rakkauden ammattilaiset ja Rakkauden roihu

 

Parisuhdenevolan bannerit seurakuntien sivuille löytyvät Sakastista: http://sakasti.evl.fi/sakasti.nsf/sp?open&cid=Content4F3E3D

Perheneuvojien kuva: Anna Huovinen