Kirkonkello avautuu uuteen vuoteen uudistuneena

Kirkon keskushallinnon verkkolehti muuttaa ilmestymistahtiaan ja ilmettään.  Aiemman kerran kuussa ilmestynyt lehti päivittyy tästä eteenpäin vähintäänkin viikottain. Samalla myös ulkoinen ilme muuttuu.  Kirkonkellohan on ilmestynyt eri formaateissa jo yli kaksikymmentä vuotta, alkuvaiheessa omana vihkosenaan, välillä sanomalehden liitteenä. Verkkolehtenäkin on historiaa takana jo vuosikausia.

Kirkonkello on kertonut Suomen ev-lut. kirkon keskushallinnon ajankohtaisista asioista ja ihmisistä asioitten takana. Juttuja on tehty myös monenlaisista ilmiöistä kirkon kentässä. Tärkein näkökulma on kuitenkin kautta vuosien ollut yksittäisen ihmisen, kirkon työntekijän tai luottamushenkilön, kokemus ja elämänpiiri.

Uudistunut Kirkonkello tuo blogimaisessa maisemassa edelleenkin esiin kirkon ihmisiä, asioita ja ilmiöitä.  Toimituskunta ottaa vastaan ideoita ja toiveita siitä, mihin lehteä kehitetään. Lehti ei nimittäin ole vielä valmis. Kuluvan vuoden aikana me toimituskunnan väki haluamme löytää uusia näkökulmia ja tapoja kertoa siitä, mikä meitä yhdistää.

Mukavaa, kun kuulut lukijakuntaamme!

Pekka Huokuna
päätoimittaja