Vapaaehtoisten osallistuminen tiedotustoimintaan

Jatkokertomus600
Vapaaehtoiset osallistuvat laajasti tiedotustoimintaan.  Keskeisenä, joskin epävirallisena, organisaattorina tässä toimii kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan puoliso, rouva Alma Toukka. Vaikka olen varapuheenjohtajaa useasti muistuttanut kokousasioiden salaisena pitämisestä, hän on toistuvasti ja yhä uudelleen unohtanut esityslistoja ja pöytäkirjoja levälleen talouteensa ja siten Alma-rouvan löydettäviksi. Tätä kautta tieto on levinnyt huomattavan nopeasti ympäri kyliä.

 

 

Vaikka tiedotustoiminta on laajaa, se ei aina ole pitänyt paikkaansa, kuten esimerkiksi silloin, kun Alma Toukka oli kiireissään lukenut väärin vapaa-aikasuunnitelmaa ja käsittänyt Minun jäävän vuosiloman sijasta vanhuuseläkkeelle.  Onneksi väärä tieto oikaistiin ennen kuin se aiheutti enempää hämminkiä paikkakunnalla, kunnan järjestämää juhlaliputusta lukuunottamatta.

 

Tiedotustoiminta on ollut myös kiitettävän nopeaa.  Usein kirkkoneuvoston päätökset ovat olleet yleisesti tiedossa jo silloin, kun jäsenet vasta saapuvat kokouspaikalle.

 

 

Jatkuu…

Katso muut jatkokertomukset