Nuoret mukaan kansainväliseen toimintaan!

kvpaivatKirkkomme toimii kotimaassa tehtävän työn lisäksi eri puolilla maailmaa, kaikissa maanosissa. Toimintaa ja osallistumismahdollisuuksia on paljon, mutta siitä huolimatta kysymme usein, missä ovat nuoret aktiivit? Miten saisimme heidät innostumaan mukaan toimintaan?

Nuoria aikuisia motivoi halu vaikuttaa, osallistua ja tehdä itse. Monikulttuurisessa Suomessa kasvaneilla on kiinnostusta kansainväliseen toimintaan ja globaaliin vaikuttamiseen. Mutta miten kiinnostus saadaan kanavoitua käytännön toiminnaksi? Kokeeko nuori aikuinen ettei mahdu mukaan, kaatuuko osallistuminen molemminpuolisiin ennakkoluuloihin?

Ratkaisu on uskaltaa rikkoa erilaisia rajoja – maantieteellisiä tai lähimmäisten välillä olevia – ja avartaa näkökulmia kirkon kansainvälisen työn laajaan kenttään. Kootaan yhteen nuoria aikuisia, luottamushenkilöitä, vapaaehtoisia kirkon kansainvälisessä työssä toimivia tai teemasta kiinnostuneita niin kotimaasta kuin ulkomailta. Tutustutaan KV_neuvottelupäivät 300 pikseliätoisiimme ja tarjotaan mahdollisuus keskusteluun ja yhteiseen työskentelyyn vaikkapa draaman ja musiikin keinoin. Ollaan yhdessä mukana rakentamassa ystävyyttä yli rajojen.

Tähän kaikkeen on mahdollisuus kirkon kansainvälisen työn neuvottelupäivillä 16.–17.5.2013 Kuopiossa jossa teemana on: ”Ystävyyttä yli rajojen – nuorissa on tulevaisuus”

Ohjelma ja ilmoittautuminen 30.4.2013 mennessä Sakastin kautta.