Muut lähetystyön työmuodot

Jatkokertomus600Pakanalähetyksen ompeluseura on toiminut vireästi vuosikymmeniä ja joukko on pysynyt jokseenkin samana. Osallistujien keski-ikä on 87 vuotta, joten on tietysti ymmärrettävää että ompeluseura ei ole saanut myyjäisiin juurikaan tuotteita valmistettua. Toisaalta piirin kulut on voitu kattaa yleisen seurakuntatyön varoin.

 

Ohjaajana on toiminut koko piirin ajan Heikkisen talon emäntä, joista tällä hetkellä on vuorossa jo kolmas sukupolvi. Heikkisen nykyinen isäntä Aaro Heikkinen sanoi viime kuussa Osuuskaupassa tavatessamme, että hän aikoo laittaa syksyllä kantturat autoon ja jättää tilan pojalleen Alpolle, joten todennäköisesti piirin vetäjä vaihtuu Alpon emäntään Maikki-Leenaan, joka onkin piirissä uskollisesti käynyt jo vuosia, alentaen omalta osaltaan sen keski-ikää.

 

Vapaaehtoisia on ollut yllämainittujen lisäksi useita, mutta he ovat niin vaatimattomia, että eivät halua tähän nimeään julki. En siis voi tässä mainita Kassisen sisaruksia Ailaa ja Almaa, Hulkonperän Mattia enkä edes Voitto Hurmosta, joka on ollut lehtiasiamiehenä vuosikausia.

 

 

Jatkuu…

Katso muut jatkokertomukset