Diakonian erityismuodot​, jatkuu

Jatkokertomus600
Päihdetyö
Kirkkoneuvosto ei ole pitänyt päihdetyötä erityisen tärkeänä, koska neuvoston mielestä Hukansalmella on aina osattu käyttää alkoholia asiallisesti eikä väärinkäyttöä juurikaan ole havaittu.

 

Sosiaaliministeriön tilastoissa esiintyvät luvut, joiden mukaan Hukansalmella juotaisiin olutta henkeä kohti enemmän kuin missään muualla koko Suomessa ovat todennäköisesti liioittelua ja johtuvat suurelta osin siitä, että Ulkopaikkakuntalaiset kesäasukkaat sitä ostavat Osuuskaupasta, kuitenkaan aiheuttamatta häiriötä enempää kuin muutenkaan.

 

Työttömät ​(toimintapiirit, ruokapankkitoiminta jne.)
Työttömien toimintaa olen Henkilökohtaisesti yrittänyt käynnistää onnistumatta siinä siksi, että yhtäältä on korostettu, että työttömät eivät saa olla seurakunnan toiminnan passiivisia kohteita ja toisaalta siksi, että he eivät ole halunneet itsekään mitään tehdä, koska ovat ilmoittaneet olevansa työttömiä.

 

EU:n ruoka-apua on tilattu ja saatu yhteensä 600 kiloa makaroneja, mutta koska ne olivat laktoosittomia luomumakaroneja, ei kukaan halunnut niitä ottaa vastaan. Niitä on käytetty sitten askartelussa vanhusten piireissä – ja aika veikeitä tilkkupeittoja niistä on syntynytkin!

 

 

Jatkuu…

Katso muut jatkokertomukset